9 Şubat 2014 Pazar

İpek Kirpik Uygulama Fiyatları

İpek kirpik fiyatlar

İpek kirpik seti alan ve uygulama yapmak isteyen kişiler için güncel 2014 ipek kirpik uygulaması fiyatlarını sizlerle paylaşmak istedik.

İpek Kirpik  100 Tl
3D İpek Kirpik 150 Tl
Mink İpek Kirpik  200
Şimdi hepsini tek tek açıklayalım :

İpek Kirpik  : Sizin kendi kirpikleriniz gibi tek tek kıl halinde olan ipek den kirpik formuna sokulmuş kirpiklerdir. Yine sizin her 1 kirpiğinizin üzerine kendi özel yapıştırıcısı ile tek tek ekleme yapılır.
İstediğiniz boy , kalınlık ve kıvrıklık da takılabilir.
Toplam Kullanım Süresi 3 Ay , uygulama süresi 1 saattir.

3D İpek Kirpik :  3d kirpik 2 senedir Türkiye de. Bunlar da yine  ipek den kirpik formuna sokulmuş kirpiklerdir.  Ve tek tek kendi kirpiklerinizin üzerine eklenir. Yalnız bunda kılar ortasından itibaren 3 ayrılır. Ve normalde bir göz 5 adet takılmış ise , siz gözlerinizi açtığınız 50 X3 = 15 adet gibi görürsünüz. Yani bu tarz kirpikler özellikle yoğunlaştırma amaçlı kullanılır.

Mink İpek Kirpik  : Minkler vizon kılından elde edilir , yani ipek değildir gerçek bir hayvan kılıdır. Vizonları kürklerden bilirsiniz.  Yalnız burada içiniz rahat olabilir vizonlar öldürülmüyor , hatta özel çiftliklerde yetiştirilip sırf tüylerini budamak için besleniyorlar. Jennifer Lopez ve Kim kardashian ın kullandığı sistemdir.
Mink kirpik tamamen doğal olduğu için , kullanımı en kolay olandır . Hiçbir şekilde ağırlık ve batma yapmaz.
Kullanım süreleri ve uygulama süreleri hepsinin aynıdır.
Bu fiyatların altında yapılan işlemlerin gerçek ipek kirpik olmadığından emin olabilirsiniz. Yanlı yapılan uygulamalar ve kalitesiz malzemeler sonucu gözlerinizden olabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için arayabilir , uzmanımızla görüşebilirsiniz. İpek kirpik seti siparişi için tıklayınız.

Sach İpek Kirpik Çağrı Merkezi 444 3 671


Aşağıdaki uygulama videomuzu da izleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder