14 Aralık 2012 Cuma

İpek Kirpik Seti Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz

İpek Kirpik Seti Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz

İpek Kirpik Seti alırken dikkat etmeniz gerekenler ;

* Öncelikle büyük bir ipek kirpik seti varsa onu değerlendirin. Çünkü maliyet açısından büyük setler daha karlı oluyor. İçinde malzeme olarak fazla olduğu için uzun zaman kullanabiliyorsunuz ve sürekli daha yüksek maliyetlere siparişleri tekrarlamaya gerek kalmıyor.
* Kirpikleri kullanabileceğiniz şekilde alın. Yani aynı boy ve kalınlıktan fazlaca almak yerine değişik ve farklı boylardan alıp çeşitliliğinizi arttırabilirsiniz. Bütün bunları nerden bilebilirim derseniz öncesinde İpek Kirpik Eğitiminizi alın.
* İpek Kirpik Yapıştırıcısına çok dikkat edin. Piyasada farklı farklı yapıştırıcı var. Kokusu çok keskin olanların kalıcılık süresi yüksektir ama dikkat edin bunlarda çok göz yakar. Koku keskinliği az olanları hassas göz yapısı olan müşterilerinize kullanabilirsiniz. Ben bu yüzden 2 ayrı İpek kirpik yapıştırıcıları kullanmaktan yanayım.
* Set içerisinde malzemeleri öncesinde bir kontrol edin. Bonrolü açılmış veya bozulmak üzere olan ürünler olabilir.
*  İpek Kirpik malzemelerinin profesyonel bir çanta içerisinde olmasına özen gösterin. Müşterilerinizi etkilemek ve profesyonel olduğunuzu göstermek istiyorsanız güzel şık bir çanta içerisinde olması gerekir.

Bunlar benim İpek Kirpiğe yeni başlayan meslektaşlarım için önerilerim , umarım işinize yaramıştır.

En iyi İpek Kirpik Seti ni görmek için tıklayınız.

İpek Kirpik Eğitmeni
Nurgül Kolukırık



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder